Zakelijk

Benieuwd wat wij voor jouw horecazaak of kantoor kunnen betekenen?

Samenwerken met Brinks

In de afgelopen jaren zijn we dankzij het vertrouwen van onze partners uitgegroeid tot een geloofwaardige speler in de Nederlandse Specialty Coffee scene. We worden erkend voor onze ambitie, waarden, hoge standaard, transparantie en persoonlijke benadering, maar vooral door onze enorme passie voor dit mooie complexe product; koffie. Wij bieden totaaloplossingen voor zowel op kantoor als voor je cafe. Van bonen tot apparatuur, servies en de nodige trainingen, alles is bespreekbaar. 

Bouwen aan duurzame samenwerkingen


Het bouwen aan een duurzame samenwerking waarbij iedereen profijt heeft is ons ultieme doel. Wij doen er alles aan om, jou als klant, de lekkerste koffies te laten serveren voor een eerlijke prijs. Deze eerlijke prijs weerspiegelt de kwaliteit van de koffie die wij inkopen en vers voor je branden. Ook de boeren krijgen een eerlijke prijs zodat zij kunnen leven en investeren in een beter product. Zo houden we de gehele koffieketen gezond ook voor de volgende generaties.

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met mensen die geloven in ons, en onze visie delen. Schroom dus niet contact met ons op te nemen, wij staan klaar om er een mooie samenwerking van te maken.

Brinks voor Horeca

Welke koffie je serveert aan je gasten, zegt veel over de kwaliteit van jouw zaak. Voor iedere horecagelegenheid hebben wij een passende oplossing. Koffie is een complex product dat wordt beïnvloed door veel factoren; manier van verbouwen en oogsten, transporteren, opslaan, het branden en tot slot de verpakking en niet het minst belangrijk; de manier waarop het gezet wordt. 

Je personeel is eindverantwoordelijke voor de koffie, goede training voor de juiste techniek om de koffie te zetten is voor het eindresultaat cruciaal. Van het afstellen van koffiemolens, de meest efficiënte werkwijze tot Latte art, wij bieden verschillende trainingen aan voor personeel om de koffie tot z’n recht te laten komen en jouw gasten de ultieme koffie-beleving te bezorgen.

Brinks op kantoor

Koffie is de meest onderschatte secundaire arbeidsvoorwaarde. Medewerkers waarderen dit enorm. Specialty koffie & thee op kantoor? Wij bieden een betaalbare en zorgeloze oplossingen. 

Brinks bij jou in de zaak

Brinks schenken?

Alles begint met koffie

Omdat koffie iets persoonlijks is, willen we dat ook zo benaderen. De leukste kennismaking is wat ons betreft tijdens een kop koffie. Voldoen wij en onze producten aan de verwachtingen en is er een klik? Wij staan klaar om samen de beste koffie te serveren.

Benodigde apparatuur

Goed gereedschap is het halve werk, wij voorzien je graag van onafhankelijk advies op dit gebied waarin we veel ervaring en kennis in huis hebben. Wij voelen ons verantwoordelijk je te helpen tot een mooie oplossing te komen aangezien je zonder goede apparatuur geen goede koffie kunt zetten. Indien gewenst verzorgen wij het onderhoud van je apparatuur met onze service partner.

Levering

Met veel zorg branden wij onze koffies van de hoogst mogelijke kwaliteit dagelijks vers in onze branderij en bezorgen deze wanneer je wilt.

Training personeel

Koffie op de juiste manier zetten vereist veel techniek en heeft veel invloed op de smaak en koffiebeleving. Wij trainen graag je personeel en zien het als teamwork om samen het beste uit de koffie te halen.

Service is onze prioriteit

Bij het leveren van mooie koffie stopt onze verantwoordelijkheid niet. Wij blijven je begeleiden met bijvoorbeeld het juist afstellen van de koffiemachine en de koffiemalers. Ook hebben wij een app ontwikkeld met trainingsprogramma’s, productinformatie en een bestelsysteem waarmee we je extra goed van dienst willen zijn en van alle gemakken en informatie willen blijven voorzien.

Eenvoudig bestellen via de app

Nooit meer zonder koffie met de Brinks CoffeeRoasters app. Snel bestellen en boordevol handige tips voor de barista in nood.