Visie & Docu

Onze kijk op koffie

Onze visie over koffie begon allemaal met een reis naar Guatemala. Wij wilde onze bedrijfsfilosofie niet creëren op basis wat er gezegd wordt door andere. Door zelf af te reizen naar landen van herkomst, boeren en handelaren te spreken, te ontdekken en met eigen ogen te zien hoe de koffiehandel in elkaar zit hebben wij onze eigen kijk op koffie ontwikkeld.

Iedereen betrokken maken

Wat is echt eerlijke en duurzame koffie? Wat is kwaliteit? Hoe werk je nou het beste samen met zowel boeren als handelaren als barista’s die de koffies zetten?

1 ding staat voor ons vast, voor het maken van goede koffie is teamwork nodig van boer, tot brander tot barista. Onze passie is om duurzame relaties op te bouwen met iedereen die betrokken is in de keten en op onze eigen manier verschil te maken.

Weg van de traditionele wegen zijn wij continu in beweging om de standaard van koffie te verhogen in zowel duurzaamheid als de kwaliteit van de koffie die je drinkt.

Benieuwd naar onze reis en documentaire?

De hele documentaire over onze reis naar Guatemala en de dingen die wij daar zijn tegen gekomen kun je hieronder bekijken.