Private label

Benieuwd naar de mogelijkheden
om je eigen koffielabel op te zetten?

Jouw eigen koffielabel

Elk onderdeel van de koffieschakel kent zijn eigen specialisme. Jij bent gepassioneerd over het creëren van een eigen koffielabel en vindt het leuk om deze op jouw manier in de markt te zetten en te serveren. Wij zijn gespecialiseerd in het sourcen van de beste koffies en branden deze tot in de perfect voor je.

Wij denken met je mee

Wij denken verder dan alleen het branden van de meeste heerlijke koffies voor je. Door onze jarenlange ervaring en kennis van het branden en zetten van koffies, kunnen wij met je meedenken hoe jouw eigen koffielabel het beste tot zijn recht komt.

Wij beschikken over de allerhoogste kwaliteit koffiebranders het Nederlandse merk Giesen. Hierin werken wij met de allernieuwste analyse apparatuur om constant de maximale smaak potentie uit jouw koffie te halen.
Vrijblijvende offerte

Jouw private koffielabel in 3 stappen

Omdat koffie iets persoonlijks is, willen we dat ook zo benaderen. De leukste kennismaking is wat ons betreft tijdens een kop koffie. Voldoen wij en onze producten aan de verwachtingen en is er een klik? Wij staan klaar om samen de beste koffie te serveren.
Afname
Smaak
Verpakking
In onze branderij beschikken wij over verschillende grote branders waardoor flexibele afname mogelijk is. Van kleine batches tot pallets koffie, alles is mogelijk.
Wij kunnen op maat de smaak, aroma, mondgevoel en nasmaak van jouw koffie creëren. Samen stellen wij een blend voor je samen.
Je hebt de mogelijkheid een verpakking naar wens te maken die past bij jouw merk. Alles is hierin mogelijk en wij faciliteren het voor je.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden, vragen over onze producten of vragen over de levering?

073-7200721
hallo@brinkscoffeeroasters.nl

Brinks CoffeeRoasters 
Veldweg 26 
5321 JE Hedel

KVK: 73365572
BTW: NL859488627B01