Talent Award

Brinks CoffeeRoasters blijft continu in ontwikkeling

Rabobank Talent Award Maas&Waal 2017 – 7 november 2017

Deze oorkonde is verleend op 7 november 2017 aan Brinks CoffeeRoasters en Siebe van den Brink.

Met trots zijn wij in het jaar 2017 verkozen tot meest talent volle onderneming uit de Regio Maas&Waal. Verkozen door het publiek, een accountantskantoor en een flinke Jury ondernemers.

Het juryrapport:

Siebe van den Brink is een milieubewuste jonge ondernemer met een groot oog voor maatschappij verantwoord ondernemen. Hij heeft een eigen, maar zeker ook heldere visie op de markt en streeft een duidelijk doel naar. Hij onderscheidt zich hierdoor in een competitieve (internationale) markt. Hij beheerst het gehele bedrijfsproces van de inkoop, het zelf branden tot de marketing en verkoop van het eigen merk. Siebe is een jonge ondernemer die inspireert. De jury zal hem zeker volgen en wenst hem veel succes toe bij het realiseren van zijn doelen.

Starter van het jaar 2014

In december 2014 zijn wij ons bedrijf gestart in Beneden-Leeuwen. Deze maand zijn wij genomineerd tot meest opvallende starter van de maand december. Alle 12 starters van de maanden in 2014 konden door een publieksprijs als starter van 2014 gekozen worden. Deze prijs wisten wij toen met de meeste stemmen in de wacht te slepen.